Fremantle Finland

Fremantle Finland on prime time -draaman, vastustamattoman viihteen ja mukaansatempaavan realityn eläväinen koti. Olemme vuosien varrella tehneet laadukasta sisältöä kaikille suurimmille kanaville. Salatut elämät (MTV3) on pitkäikäisin suomalainen päivittäisdraama reilusti yli neljäntuhannen jaksonsa ja 24 vuoden historiansa ansiosta. Salatut elämät -tiimi kehitti vuonna 2019 toisen menestystarinansa, Rantabaarin (C More), josta on tähän mennessä tehty viisi tuotantokautta ja 200 jaksoa.

Fremantle Finlandilla on pitkä perinne niin yleisöä kuin mediaakin kiinnostavan prime time -viihteen luomisessa. Olemme tuottaneet useita viihteen klassikkoformaatteja kuten Idols, Talent Suomi ja BumtsiBum. Uusimpia menestysohjelmiamme ovat Masked Singer Suomi (MTV3), Diili (Nelonen) ja The Harlins (MTV Katsomo). Maajussille morsian -ohjelmasta (MTV3) puolestaan on tehty jo 15 menestyskautta ja uusia on tulossa. Yksi uusimmista yleisömagneeteista on ollut suomalaisversio norjalaisesta draamasarjasta Exit (C More). Vuonna 2021 sai ensi-iltansa palkittu ihmiskauppaa käsittelevä draamasarja Rahti (YLE).

Kansainväliset formaatit ovat vahva osa Fremantlen dna:ta, mutta kehitämme myös koko ajan aktiivisesti uusia ohjelmaideoita asiakkaillemme. Teemme laajasti yhteistyötä Suomessa toimivien kanavien ja suoratoistopalveluiden kanssa.

Fremantle

Fremantle on maailman suurimpia toimijoita ohjelmabrändien luomisen, tuottamisen ja jakelun alalla, oli sitten kyse viihteestä, draamasta, elokuvista tai dokumenteista.

Fremantle on globaalisti toimiva, vahvasti itsenäinen tuottajien ryhmä. Suurimmat viihdeformaatit, katsotuimmat kansainväliset draamasarjat ja puhuttelevat dokumentit kertovat paikallisia tarinoita globaalissa mittakaavassa.

Too Hot To Handle, The Mosquito Coast, Game of Talents, The Hand of God, Maajussille morsian, Got Talent, Family Feud, My Brilliant Friend, Tutkinta ja Arctic Drift – nämä tittelit kertovat itsessään Fremantlen tavoitteesta, joka on yksinkertaisesti vastustamattoman viihteen tekeminen.

Fremantle on digitaalisen ja brändätyn viihteen johtava toimija, jolla on yli 480 miljoonaa seuraajaa noin 1 600:lla sosiaalisen median kanavalla sekä 40 miljardia vuotuista katselukertaa kaikilla eri alustoilla.

Fremantle kuuluu RTL-konserniin, joka on maailman johtava sähköisen median ja sisällöntuotannon toimija. RTL on osa kansainvälistä mediajätti Bertelsmannia.

Lisätietoja osoitteessa www.fremantle.com. Voit myös seurata meitä Twitterissä @FremantleHQ ja Instagramissa @fremantle tai vierailla LinkedIn-sivullamme.

 

Laskutusohje